Дизайнерите, които стоят зад най-тънкия небостъргач в света, подаряват на

...
Дизайнерите, които стоят зад най-тънкия небостъргач в света, подаряват на
Коментари Харесай

Вътре в най-тънкия небостъргач в света

Дизайнерите, които стоят зад най-тънкия небостъргач в света, подаряват на почитателите на първокласния метод на живот ранен коледен подарък.

Базираната в Ню Йорк компания Studio Sofield разкрива интериора на Steinway Tower, новопостроената кула с височина 435 метра с аспект към Central Park. Споделените кадри бележат завършването на луксозната забележителност в центъра на Манхатън, която е построена на място, заето в миналото от историческата компания за пиана Steinway & Sons.

91-етажният небостъргач, прочут още като 111 West 57th Street, е с 46 жилища на цялостен етаж и дуплекс. Снимките, оповестени този месец от дизайнерите, демонстрират луксозни фоайета, украсени с варовик, мрамор, почерняла стомана и кадифе, подове от солиден дъб и истински творби на изкуството на Пикасо и Матис.

Според Studio Sofield интериорът на Steinway Tower е планиран по този начин, че да припомня за величието на Позлатената ера на Ню Йорк, интервал от края на XIX век, когато булевардите на града са били облицовани с величествените имения на барони-разбойници като Андрю Карнеги и Корнелиус Вандербилт. Steinway Tower, се намира на улица в центъра на града, изпълнена с блестящи кули, която е станала известна като " Редът на милиардерите ".

Основателят на Studio Sofield, Уилям Софийлд, споделя пред CNN, че желае да накара небостъргачътт някак естествено да се впише в Ню Йорк.

" Всички сме били на доста първокласни места, само че аз желаех да основа постройка, която не би могла да бъде на никое място другаде по света ", споделя той. " И желаех да основа доста друго преживяване, което може да се случи единствено в Ню Йорк. "

Интериорът на постройката включва 25-метров плувен басейн, ситуиран в изпълнена със светлина стая с прозорци от пода до тавана и редица палми. Има и съвременен взор върху именития бар King Cole в Ню Йорк, допълнен с украсителен балкон и персонализирани златни и сребърни фрески.

Другите улеснения включват частни трапезарии с кухня за кетъринг на основния готвач, голф симулатор и озеленена тераса.

Със съответствие височина към широчина от 24:1, Steinway Tower е разказана от своите разработчици като " най-тънкия небостъргач в света ". Фасадата на кулата включва блокове от теракота, материал, който наподобява трансформира цвета и текстурата си, когато се гледа на разнообразни светлини и от разнообразни ъгли.

Със своите 435 метра, това е и една от най-високите здания в западното полукълбо, малко по-нисък от две други в Ню Йорк: One World Trade Center с височина от 541 метра и Central Park Tower с височина 472 метра.

Супер тънките небостъргачи се трансфораха в отличителни черти на силуета на Хонконг през 70-те години на предишния век. Оттогава огромни градове като Ню Йорк последваха образеца.

Цените на жилищата в небостъргача в Манхатън, създадени от JDS Development Group и Property Markets Group, варират от 7.75 до 66 милиона $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР