Диверсията, която руснаците извършиха срещу собствените си газопроводи в Балтийско

...
Диверсията, която руснаците извършиха срещу собствените си газопроводи в Балтийско
Коментари Харесай

Диверсията на Путин срещу газопроводите е първа крачка, следва руски ядрен удар

Диверсията, която руснаците направиха против личните си газопроводи в Балтийско море, подсказва подготовка за ескалиране на войната с Украйна с потребление на съветско нуклеарно оръжие. Това ще докара до неизбежна филантропична военна задача на НАТО и помитането на съветската войска по земя, въздух и море.

Путин се опасява, че ще види танкове на НАТО пред Кремъл, а руснаците ще ги посрещнат като освободители, до момента в който личната му войска отхвърля да му се подчинява.

С диверсията в Балтийско море най-общо Путин споделя на всички, че е слаб и знае, че може да бъде отхвърлен, само че който и да пристигна след него на власт няма да може да даде газ на Европа, тъй като инфраструктурата е унищожена.

Това е тъкмо т. нар “Неронов указ ” на Хитлер, да се унищожава Германия пред настъпващите военни елементи на съдружниците.

Живеем в забавни, само че и изменнически времена. Рязбира се, България и Унгария, както през ВСВ не пропуснаха да се наредят един до друг в действителността до новите нацисти на Путин. Не могат публично, само че вършат всичко по силите си импровизирано.

Но където има нещо наподобяващо на нацизъм и военни закононарушения, там след това ще има и отмъщение освен за причинителите, само че и за колаборационистите.

КОМЕНТАРЪТ Е ОТ ФЕЙСБУК ПРОФИЛА НА ЕНЕРГИЙНИЯ ЕКСПЕРТ И ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР - СТЕФАН ГАМИЗОВ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР