Неправителствените организации, подаващи предложения, трябва да са регистрирани по Закона

...
Неправителствените организации, подаващи предложения, трябва да са регистрирани по Закона
Коментари Харесай

Събират предложения за младежки инициативи през 2022 г.


Неправителствените организации, подаващи оферти, би трябвало да са регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в социална изгода или национално показани юношески организации. Предложените действия би трябвало да се реализират на територията на община Варна и директно да ангажират младежи от 15 до 29 години в процеса на планирането, реализирането и отчитането на събитията. Младежките начинания би трябвало да се отличават с креативност и да имат устойчиви във времето резултати.

Дейностите, залегнали в предложенията, би трябвало да се осъществят в интервала април - октомври 2022 година, като при пандемични или епидемиологични условия, би трябвало да могат да се осъществят онлайн. Постъпилите оферти ще бъдат оценени от комисия в състав от трима специалисти от дирекция " Образование и юношески действия “.

Формулярът за кандидатстване се изготвя по пример и се подава в деловодството на Община Варна до 23.08.2021 година до шефа на дирекция " Образование и юношески действия “. Той може да бъде изтеглен от адрес:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР