...

<div .txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px;
}
/* Audio:
Коментари Харесай

Продажбата на стадион Лазур“ предизвика горещи спорове сред съветниците! Правят комисия за преговори с Митко Събев

Burgas24.bg. Темата бе разисквана обширно на днешното съвещание на правната комисия към локалния парламент.

След бурни разправии, съветниците взеха решение да се изготви краткотрайна комисия, която да води договаряния със " Спорт Пропърти Мениджмънт “. Предложението пристигна от ръководителя на Общински съвет Костантин Луков.

" Предлагам да създадем една комисия, която да води договарянията. Аз ще изготвя докладната. Предлагам ръководителят да е от опозицията, членовете ще са от всички политически сили и отивате да преговаряте “, предложи Луков.

На друго мнение бе общинският консултант Георги Дракалиев, който гласоподава срещу основаването на комисията.

" Аз ви предлагам да им кажем, че не ни интересува. Нямаме интерес към това предложение “, посочи Дракалиев.

" Те споделят, че са го придобили за 25 милиона, само че това се е случило през 2006-а година. Един парцел се амортизира. Така че стадион " Лазур “ е амортизиран към този момент на 60% “, включи се Константин Бачийски.

" Ако ние не реагираме в този момент, той (Митко Събев бел. ред.) ще ни хвърли топката и ще каже – аз им предложих, а те се направиха на значими. Това е предложение, което се чака да срещне игра от нас. Трябва да реагираме. Трябва да преценим, би трябвало ли ни този стадион и в случай че не ни би трябвало, ще оставим ли някой да го унищожи? Комисията би трябвало да ревизира собствеността на стадиона и неналичието на тежести. Да реши опцията общината да го придобие. Ние би трябвало да имаме гаранция, че не договаря с други и не има намерение да го унищожи “, акцентира Евгений Мосинов.

Цялата полемика по тематиката чуйте в атачмънта под фотографията!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР