ГПАЕГЕО МИЛЕВ:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели!

...
ГПАЕГЕО МИЛЕВ:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели!
Коментари Харесай

Вижте какво споделя чрез Burgas24.bg гимназистка за отнетото право на учениците от Английската да бъдат цветни!

ГПАЕ " ГЕО МИЛЕВ ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Ученичка от елитната Английска гимназия  разказа за кошмарната заран, която тя и нейните възпитаници са претърпели през днешния ден. В писмото й може да откриете разочарованието й от случилото се в учебното заведение, в което тя самата се е борила да бъде призната.

Burgas24.bg разгласява нейното писмо:

За всички е наличен правилника оповестен в уеб страницата на АЕГ и всеки може да се запознае с него. Разбирам че шеф Нейчева желае да направи промени, само че нито е времето, нито методът. Тя безусловно не разрешава, това което се носи от учениците и ги стопира от техен избор и знам, че в този момент ще има хора който ще кажат ами “ти си отишъл в тази гимназия, ти си я избрал, а не тя теб " и за това имам мотив, когато съм се записвала в гимназията не съм знаела, че ще се постанова да лимитирам цветовата гама в която се обличам.

Не бях осведомена, че вместо да употребявам централния вход на гимназията, иска ми се постанова да влизам през прозорец или да пропущам час, или още по-зле  - да се постанова да се връщам с цел да се преоблека до у дома. Ами замислете се в това учебно заведение не учат единствено възпитаници от Бургас, има от Несебър, Поморие, Слънчев бряг и даже Созопол. Ако някой тръгне да се прибира да се преоблече той пропуща половин образователен ден, затова има неявяване, което по тази система е мъчно за извиняване. Според вас защо би трябвало да мислят учениците по какъв начин да се облекат или за образованието си. Има възпитаници който са за последна година и имат към 2 месеца тук. Нека тези два месеца да не бъдат прекарани в мислене всеки ден по какъв начин да се облекат, а за подготовка за матури. Добре, дано за миг да помислим за това, че откакто остава толкоз малко време от учебно заведение в средата на годината променяме всичко. Не всеки има опция да даде 300 лв. за облекла, вписващи желанията от институцията. Да го бяха създали при започване на годината, с цел да могат да се купят облекла по правилника.Аз персонално бях очевидец на толкоз неща през днешния ден, който просто ме оставиха без думи, като да вземем за пример влизане през прозореца на класна стая или хвърляна на облекла през прозореца, с цел да може да се преоблечеш зад шубраци. Какво безумство е това?

Учениците не могат да носят поли над коляното, блузи в черно, каквото и да е с надпис или рисунка, дънки или панталони без скъсвания по тях, без спортни екипи и клинове. Ами когато имаш физическо? Немалко е споменавано, че гимназията е с дребни размери. Представете си над 30 девойки, който се преобличат в границите на 10 минути. Почни невероятно без да закъснееш. Има доста отзиви и изявления по този въпрос, само че като умозаключение мога да кажа, че това не е верният миг или верният метод. Имидж се усъвършенства малко по малко, не километър по километър. Бавно, само че несъмнено!

Повече за въвеждането на дрескод в Английската гимназия може да прочетете в нашата тематика.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР