Дисциплинарната комисия към БФС - наложи сериозни глоби на треньори

...
Дисциплинарната комисия към БФС - наложи сериозни глоби на треньори
Коментари Харесай

Куп наказания за Ботев след драмата със Славия

Дисциплинарната комисия към БФС - наложи съществени санкции на треньори и играчи, свързани с Ботев (Пд), които реагираха бурно след грубото ощетяване на " канарите " в полуфиналния мач-реванш против Славия за Купата на България.

 Иван Чворович: Съдията не ни даде чиста дузпа и ни анулира чист гол
Чворович: Съдията не ни даде чиста дузпа и ни анулира чист гол

" Не играхме това, което можем "

Грешките на Станислав Ставров се оказаха съдбовни и в последна сметка пловдивчани напуснаха конкуренцията директно преди огромния край след загуба с 0:1.

ДК е глобила най-тежко Пламен Димов, с 5000 лв., поради засегнатост на длъжностни лица. Николай Киров пък отнесе 1000 лв. глоба и мач наказване поради самоволното си нахлуване на терена и последвалия след него червен картон.

 Ботев (Пд) публично изиска преиграване на мача със Славия!
Ботев (Пд) публично изиска преиграване на мача със Славия!

Вижте изказването на " канарчетата "

Ето и всички санкции, с които се снабдиха ботевистите:

- За нерегламентирано потребление на бомбички, на съображение чл.37, ал.1, т.22.2, б.Б от Директива за птиците /2017/2018/ - ДК санкционира ПФК " Ботев " гр. Пловдив с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

- По сезиране от Комисия " Етика и феърплей ", на съображение чл.4, по отношение на чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от Директива за птиците /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни викания - ДК санкционира ПФК " Ботев " Пловдив с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

- За своеволно нахлуване на терена, на съображение чл.34, ал.1, т.5 от Директива за птиците /2017/2018/ - ДК санкционира Николай Киров - ст.треньор на ПФК " Ботев " Пловдив с отнемане от право да извършва функционалности от името на тима за 1 среща и с санкция в размер на 1000 лв..

- За засегнатост на длъжностни лица, на съображение чл.22, ал.2, б. К, колонка 5 от Директива за птиците /2017/2018/ - ДК санкционира Пламен Димов - играч на ПФК " Ботев " Пловдив със прекъсване на спортни права за 2 срещи и с санкция в размер на 5000 лв..

- ДК задължава ПФК " Ботев " гр. Пловдив да възвърне вредите на Национален стадион " Васил Левски " гр. София според чл.38, ал.1.

 Ботев (Пловдив): Честната игра претърпя тежко проваляне
Ботев (Пловдив): Честната игра претърпя тежко проваляне

" Жълто-черните " желаеха оставката на новия началник на съдиите и изваждането на Станислав Ставров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР