Дистанционната работа „триумфира“ по време на пандемията, като голям брой

...
Дистанционната работа „триумфира“ по време на пандемията, като голям брой
Коментари Харесай

Лекува ли облачното ERP раните от пандемията

Дистанционната работа „ победи “ по време на пандемията, като огромен брой чиновниците към този момент близо 2 години работят от у дома. В постпандемичния свят отдалечената работа няма да изчезне от живота ни, защото от ден на ден и повече компании ще употребяват хибриден модел. Има няколко аргументи за това. Бизнесът осъзна, че чиновниците могат да бъдат също толкоз продуктивни, работейки отдалечено от вкъщи. С облачните принадлежности те могат да работят дружно виртуално, постигайки същите или даже по-добри резултати, в сравнение с когато работят в офиса.

също по този начин доста подкрепя непрекъснатостта на бизнеса. В случай на механически проблем, потребителите на ERP към момента могат да имат достъп до системата отвред, просто с съществуването на интернет връзка. Всички нужни принадлежности за потребление на системата са на една ръка разстояние.

В допълнение, облачната ERP платформа предлага на потребителите достъп до разбори в действително време. Вие и вашият екип ще разполагате с инструмент за взимане на значими решения и усъвършенствана бистрота, което може да докара до по-интелигентни бизнес решения.

Гъвкавост и продуктивност

Облачното ERP решение отваря нови пътища за нововъведения, адаптирайки се към всеки вероятен сюжет на спиране на процесите, даже този на пандемия. Освен това облачният програмен продукт предлага присъща еластичност, която дава на вашия бизнес още повече благоприятни условия за смяна на курса, в случай че е належащо.

Тъй като се основава само на абонамент, не е належащо да се ангажирате с нея, в случай че не обслужва в действителност вашите потребности. Това ви дава свободата да адаптирате вашата ИТ инфраструктура към оперативните си потребности, в случай че си поставяте нови бизнес цели.

Мащабируемостта е толкоз елементарна, колкото прибавянето на нови консуматори и същото важи и за намаляването на размера, когато това се постанова. Това сигурно е значимо преимущество на облачната ERP, изключително при положение на дребни и междинни предприятия със сезонен оборот.

Мащабирането на ERP решението и осъществяването на персонализирани промени са извънредно лесни, в множеството случаи, с вярната система. Важно е ERP решението да може да бъде приспособено към потребностите на всяка промишленост. Разбира се, фирмите би трябвало да са сигурни, че са създали верния избор на снабдител, предлагащ такива услуги, а точно подобен, който има капацитета да ги даде на рационална цена и с минимум напрежение от страна на клиента. Добър вид на българския пазар е продуктът .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР