Дискотека в центъра на Варна, целогодишно заведение на крайбрежната алея

...
Дискотека в центъра на Варна, целогодишно заведение на крайбрежната алея
Коментари Харесай

Над 100 варненски обекти в списъка на НАП за запечатване

Дискотека в центъра на Варна, целогодишно заведение на крайбрежната алея и емблематична варненска сладкарница са в листата на Национална агенция за приходите с подлежащите на запечатване търговски обекти. Списъкът е обновен на 13 ноември и дава информация за обекти в цялата страна, по отношение на които Национална агенция за приходите е подхванала насилствената мярка.

Подлежащите на запечатване обекти във Варна са малко над 100, като доминират магазините и заведенията. В листата са най-различни обекти – козметични студиа, паркинги, автомивки, склад за строителни материали, аптека, дентална процедура, култивиран център, увеселителен парк, 6D кино, СПА център и кафе автомат.

Принудителната мярка на Национална агенция за приходите се ползва и за количка за царевица и обект за продажба на пуканки и захарен памук край плажа.

Списъците на подлежащите на запечатване търговски обекти и тяхното местоположение са налични в интернет страницата на приходната организация. В особено основана графа може да се извърши информация за всеки обект, в които органите по доходи на Национална агенция за приходите са открили данъчни нарушавания, за които се постанова насилствената административна мярка „ Запечатване на обект “. Мярката може да бъде наложена за период до 30 дни без значение от плануваните в закона санкции или имуществени наказания.

Може да се извърши информация за всеки обект, както и за тези, в които данъчните са открили нарушавания на наредбите на Закона за Данък добавена стойност, които са причина за използване на мярката „ Запечатване на обект “. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР