Diskeeper е професионално приложение за дефрагментиране на Вашия твърд диск.

...
Diskeeper е професионално приложение за дефрагментиране на Вашия твърд диск.
Коментари Харесай

Diskeeper 18 Professional 20.0.1300

Diskeeper е професионално приложение за дефрагментиране на Вашия корав диск. Когато копирате, премествате и изтривате файлове, те се разпръскват по целия Ви диск и това забавя работата на системата ви. Diskeeper събира файловете на едно място, като по този метод се усилва скоростта за четенето им. Програмата работи във фонов режим и с изключение на, че покачва скоростта, усилва и живота на твърдите Ви дискове.

Diskeeper има репутацията на една от най-хубавите дефрагментиращи стратегии, създавани в миналото. И това не е инцидентно. Приложението може да дефрагментира дори сериозни систематични файлове. Гъвкавите благоприятни условия за конфигурация и основаването на времеви написания за дефрагментиране са единствено някои от екстрите. Функцията Smart Scheduling конфигурира дефрагментацията въз основа положението на диска на Вашия компютър. Опцията „Set It and Forget It“ ви разрешава да извършите тъкмо това – да зададете настройките и да забравите за тази задача.

Diskeeper може да работи на голям брой дискове по едно и също време и работи устойчиво даже в случай че свободното дисково пространство е напълно малко. Програмата работи на безусловно всяка версия на Windows. Лиценз: Платен (Shareware) .
Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: Diskeeper 18 Home 20.0.1300 (73.2 MB)
Изтегли: Diskeeper 18 Professional 20.0.1300 (73.2 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР