DISCORDIA – най-голямата транспортно-логистична компания в България и лидер в

...
DISCORDIA – най-голямата транспортно-логистична компания в България и лидер в
Коментари Харесай

Discordia ще инвестира 5 млн. евро в дигитална трансформация

DISCORDIA – най-голямата транспортно-логистична компания в България и водач в Европа, ще влага 5 млн. евро в цифровата си промяна. Компанията е в развой на внедряване на последно потомство ERP & TMS системи , които ще оказват помощ за модернизацията и оптимизацията на всички действия в компанията.

Тази огромна стъпка към цифровизация на бизнеса е част от тактиката на DISCORDIA да се утвърди като софтуерен водач в транспортно-логистичния бизнес в международен мащаб. В момента компанията е в развой на разширение на IT екипа си с специалисти, които ще имат опцията да работят за интеграцията на софтуерните решения, да надграждат своите професионални умения и да бъдат значима част от постигането на амбициозните цели на DISCORDIA: до 2030 година да влезе в топ 10 на най-големите транспортни и логистични компании в Европа, годишните ѝ доходи да надвишават 1 милиарда евро, а екипът – 10 000 души.

Водена от желанието си да почерпи опит и експертиза от най-хубавите, DISCORDIA ще внедри  водещи решения на софтуерния пазар. Предвид спецификата на бизнеса и сложността на процесите, компанията ще употребява последно потомство решение за cloud-to-cloud интеграция чрез Oracle Integration Cloud и Integration Suit на SAP. Системите, които ще цифровизират напълно процесите и открият нови благоприятни условия пред компанията са OTM (Oracle Transportation Management) и ERP- SAP S/4HANA RISE Private Cloud.

В DISCORDIA работят доста младежи, които основават иновативни  решения, прилагайки най-хубавите практики на водещи компании в разнообразни браншове. Така подобрявайки високоефективния си бизнес модел, съумяваме да бъдем една от най-бързо растящите транспортни компании в Европа. Радвам се, че дружно с сътрудниците ми имаме шанса да променим транспортната промишленост, като комбинираме потенциалa на нашия бизнес модел с тези високотехнологични системи и спомагателни IT решения, които ще създадем с нашият екип

Това показа Калин Петров , заместител изпълнителен шеф на DISCORDIA.

Плановете на DISCORDIA до 2030 година са броят на чиновниците ѝ да доближи 10 000 индивида, като един от фокусите през тази година ще е разрастването на IT екипа . Тази стъпка към този момент е подхваната с откриването на разнообразни позиции, които да подкрепят стартиралата цифрова промяна на компанията. DISCORDIA има вяра, че в България ще откри млади стимулирани експерти от IT бранша, които ще се причислят към екипа ѝ, с цел да станат част от нейната софтуерна гражданска война и да оставят отпечатък в историята на транспортно-логистичната промишленост.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР