Диреторът териториалния офис на Националната агенция за приходи ректора на

...
Диреторът териториалния офис на Националната агенция за приходи ректора на
Коментари Харесай

Общински съветник в Ловеч твърди, че сигналът, че детето му е в риск е политически натиск

Диреторът териториалния офис на Националната организация за доходи ректора на териториалния офис на Националната организация за приходите в Ловеч и общински консултант от ГЕРБ Виктор Стойчев е подал тъжба в Прокуратурата, че върху фамилията му е оказан логичен тормоз посредством държавни институции, а по отношение на него - и политически напън, поради позицията му в локалния парламент по отношение на провежданата от структурата на ГЕРБ политика в ръководството на общината 
Поводът да сезира прокуратурата е подаден от община Ловеч сигнал до отдел " протекция на детето " че 10-годишната му щерка е в риск:

" За мен е безумно, ненадейно дори извънредно притеснителното. Честно казано, нямам доверие, че това, което се случва, е действителност, само че, за жалост, е!Нямам достъп до сигнала.  Дори не ми беше прочетен, още по-малко - да ми бъде възложен. Не знам в какво ме упреква общината. Детето ми извънредно зле понесе това. Това е нападателно навлизане в живота на фамилията ми ".

Стойчев обвърза сигнала с обществената си позиция по отношение на ремонтите на централната градска част и гласуванията си в общинския съвет по наболели тематики. 

Кметът на града и началник на структурата на ГЕРБ в Ловеч изрично отхвърли върху Стойчев да е оказван политически напън

Подробностите можете да научите от кореспонденцията на Пламен Христов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР