Директорът спортна администрация на Лудогорец Георги Караманджуков призна, че скоро

...
Директорът спортна администрация на Лудогорец Георги Караманджуков призна, че скоро
Коментари Харесай

Луодгорец скоро може да направи изходящи трансфери, заяви Караманджуков

Директорът спортна администрация на Лудогорец Георги Караманджуков призна, че скоро отборът може да реализира изходящи прехвърляния. Босът на " орлите " съобщи, че клубът се намира в развой на подмладяване.

" Изпращаме сложен, само че и сполучлив сезон. И в България, и в Европа. Намираме се в интервал на подмладяване. След края на сезона се разделихме с Марселиньо, Димо Бакалов и Станислав Манолев. Благодаря им за всичко направено с екипа на Лудогорец. Особено на Марселиньо, който дружно с Дяков, Моци и Владо Стоянов дълго време бяха грабнакът на отбора ", съобщи Караманджуков на конференция в Разград.

Караманджуков призна, че спирането във футбола поради пандемията от COVID-19 е объркало проектите на Лудогорец.

" Досега не бях изпадал в такава обстановка. Никой няма рецепта по какъв начин бързо да излезем от това състояние. Вярвам, че треньорите ще създадат всичко належащо тимът да наподобява уместно ".
Георги Караманджуков призна, че новото попълнение на първенците Алекс Сантана ваче е в България. Шефът на " орлите " разкри още, че разградчани готвят два нови изходящи прехвърлянето.

" Алекс Сантана към този момент е при нас, само че още няма да го представяме. Това ще стане откакто Рафаел Форстър подпише с Ботафого, защото той е част от договорката. Целта пред Лудогорец е да подмладим тима. Всичко е в съгласие с треньора. Неговото предпочитание е да увеличим нападателната мощност ", изясни още Караманджуков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР