Директорът на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова е уволнена. Това съобщи на

...
Директорът на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова е уволнена. Това съобщи на
Коментари Харесай

Уволниха шефката на РИОСВ-Бургас

Директорът на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова е уволнена. Това заяви на конференция служебният министър на околната среда и водите Асен Личев.

„ На 9 април, в края на мандата си, министър Димитров подписва заповед, с която анулира императивната възбрана за строителство на къмпингите "Веселие " и "Смокиня ". На процедура вкарва изключения. Днес анулирах заповедта като оскъдна и уволних лицето Детелина Иванова като негодно. Тя е отменила възбраната за всякакво строителство на предпазените дюни в местността "Каваците ", добави той.

„ Заварих 11 шефове на Регионална инспекция за опазване на околната среда, Национални паркове и Басейнови дирекции, за чиято служба не е извършен конкурс. Още не съм ги сменил. Уважавам професионализма, в случай че се потвърдят - да останат да работят, в случай че не - отстранявам ги незабавно “, съобщи министър Личев.

Министърът заяви още, че се обособяват три нови предпазени зони по Черноморието. Възстановява се и Националният съвет по биологично многообразие.

Според Личев Националният проект за ръководство на отпадъците ще спомогне за това да се избегнат наказания от Европейския съюз.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР