Директорът на UFC Дейна Уайт говореше изцяло за реванш с

...
Директорът на UFC Дейна Уайт говореше изцяло за реванш с
Коментари Харесай

Дейна Уайт урежда реванш между Макгрегър и Нурмагомедов

Директорът на UFC Дейна Уайт говореше напълно за реванш с Хабиб Нурмагомедов, когато бе запитан от публицисти на конференцията след UFC 246 за идващия дуел на Конър Макгрегър. Въпреки че почитателите по-скоро чакаха приказки за предстоящ мач с Хорхе Масвидал, Уайт изглеждаше заинтригуван само да промотира реванш с Орела.

“Масвидал е забавен, само че непрекъснато изникват забавни и известни лица, които желаят да се бият с Макгрегър. Най-много смисъл има да създадем реванш с Хабиб, тъй като това ще бъде добре и за самия него. Масвидал даже няма купа, макар че Конър желае неговия колан за “най-лошо коп*ле”, това не е международна купа. Бих желал да видя и борба Масвидал - Конър, само че би трябвало да създадем това, което има най-вече смисъл.

Конър - Хабиб ще бъде най-голямата борба в историята на спорта и ще усъвършенства всички върхове. Тя може да бъде извършена на всички най-известни арени, би трябвало да преценим кое ще бъде най-добре. И за двамата бойци този дуел ще бъде от голямо значение за наследството им в ММА. Да не забравяме, че Конър преди първия конфликт имаше доста проблеми в персоналния си живот и с травми, тъй че не беше 100% готов”, сподели Уайт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР