Директорът на турнира Кей Годкхинди благодари специално на Българска федерация

...
Директорът на турнира Кей Годкхинди благодари специално на Българска федерация
Коментари Харесай

България впечатли световния тенис елит, председателят на федерацията Стефан Цветков върши чудеса

Директорът на шампионата Кей Годкхинди благодари особено на Българска федерация по тенис и господин Стефан Цветков за неуморната работа и поддръжка, с цел да може Sofia Open да бъде реалност. Турнирът бе чудесно проведен и впечатли международния тенис хайлайф.

На награждаването участваха някогашната номер 4 в света Магдалена Малеева, Весела Лечева – министър на младежта и спорта, Екатерина Генова - зам. ръководител на УС на БФТ, Ан Ласер - ATP Supervisor и Сагари Годхинди – представител на притежателите на лиценза на София Оупън – Брандплюс и шеф на компанията

Директорът на шампионата Кей Годкхинди приказва на корта преди награждаването на финалистите.

„ Какъв необикновен край. Поздравления за нашия нов първенец Марк-Андреа Хюслер за фантастичната победа през днешния ден. А също и на Холгер Руне за страхотното показване в този край. Беше прелестно да ви виждам и двамата в София.

Изключително сме признателни на госпожа Весела Лечева – министър на младежта и спорта, че през днешния ден беше с нас и за поддръжката, която ни оказват от министерството. Също по този начин едно огромно благодаря на Националната спортна база.

На нашите дългогодишни сътрудници от Българската федерация по тенис отпред с президента господин Стефан Цветков - Благодарим ви за невероятната поддръжка и упоритата работа, с цел да създадем това събитие сполучливо. Стефан Цветков е главната фигура и той докара шампионата в София през 2016г.

Той е и съществена фигура за непрекъснатия триумф през годините в партньорство с Brandplus.

Голямо благодаря на Нова Броудкастинг Груп, които предаваха всички мачове директно по Diema Sport 3 и бяха страховит и медиен сътрудник.

Специални благодарности на Dubai Duty Free - притежателите на правата и дългогодишни поддръжници на това събитие.

Това събитие не би било допустимо без другите спонсори и сътрудници.

Беше ужасно почитателите да се завърнат в Арена Армеец тази година – ние сме доста признателни и бихме желали да ви благодарим за поддръжката на играчите през цялата седмица. И не на последно място, големи благодарности на всеотдайния и работлив екип на Sofia Open, който работи неуморно зад кулисите, с цел да провежда това събитие всяка година ", съобщи Кей Годкхинди по време на награждаването.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР