Директорът на Спортното училище „Юрий Гагарин“ Янчо Стойчев връчи плакет

...
Директорът на Спортното училище „Юрий Гагарин“ Янчо Стойчев връчи плакет
Коментари Харесай

СУ „Юрий Гагарин“ награди медалист от Европейското по борба и треньора му

Директорът на Спортното учебно заведение „Юрий Гагарин“ Янчо Стойчев връчи плакет на бронзовия медалист от Европейското състезание по класическа битка за кадети в Букурещ Димитър Рачев.

Наградата за десетокласника, който се бори в категория до 71 кг е за високи спортни достижения у нас и на интернационалното поле през последната година.

Неотлъчно до гения е неговият персонален треньор в клуб „Бургас“ и националния тим Николай Дачев, който съумя да развие капацитета му и да го шлифова като състезател от екстра класа. Дачев също получи премия от шефа. Състезател и треньор бяха поздравени и наградени и от благодетели на СУ“Юрий Гагарин“.

„Всички виждаме триумфа на спортистите за броени минути, на тепиха, в басейна, на игрището, само че зад тези мигове на успех стоят хиляди часове на подготовка, нерви, себераздаване, освен от спортиста, само че и от треньора и целия щаб. Дълбок реверанс за положения труд“, съобщи Янчо Стойчев.

Директорът на Спортното не не помни да благодари на приятелите от Flora Bar & Grill и Utoria Forest, които са измежду благодетелите на учебното заведение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР