Директорът на шуменското Второ основно училище “Д-р Петър Берон Павел

...
Директорът на шуменското Второ основно училище “Д-р Петър Берон Павел
Коментари Харесай

Школски директор сам си предизвика вот на доверие

Директорът на шуменското Второ главно учебно заведение “Д-р Петър Берон ” Павел Павлов самичък си провокира избор на доверие за повторно, откогато управлява школото. Минали са тъкмо 4 година от първия, а актуалният в урна с скрито гласоподаване, е плануван за идната сряда, оповестява той до медиите. Настоява за тяхното наличие за либералност. В нито един закон няма написана сходна процедура, по тази причина школският началник прецизира, че самичък си слага летвата да получи 3/4 от гласовете, другояче ще си търси друго занятие.

Този път обаче, Павлов уголемява обсега на имащите право на глас и бюлетина ще могат да пуснат освен учителите и помощния личен състав, а и членове на Обществения съвет на учебното заведение. Поканени са и представители на община Шумен – кмета, зам. кмета по обучение, както и ръководителя на просветителната комисия към локалния парламент. Павлов кани дори шефа на Просветния инспекторат в Шумен да каже “да” или “не”.

Той е шеф на 97-годишното Второ ОУ “Д-р П.Берон” от 8 година, когато е спечелил мястото с конкурс. Смята обаче, че на четири години е обикновено да се желае оценка от колектива, която има морална стойност. Павлов е учител по физическо образование.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР