Директорът на полицейското управление в Раковски Георги Илиев и трима

...
Директорът на полицейското управление в Раковски Георги Илиев и трима
Коментари Харесай

Шефът на РПУ-Раковски и негови подчинени са задържани за корупция

Директорът на полицейското ръководство в Раковски Георги Илиев и трима негови подчинени са арестувани по подозрения за корупционни дейности, заяви в четвъртък бТВ.

Информацията бе доказана от зам.-шефа на Пловдивската окръжна прокуратура Галина Андреева, която обаче отхвърли да назове имената на заподзорените, защото детайлностите от акцията щели да бъда разгласени в петък.

" Задържането на лицата е за корупционни закононарушения, а делото е в Окръжна прокуратура-Пловдив ", сбита бе тя пред Дарик радио.

По неофициална информация на бТВ четиримата служители на реда са разследвани поради съмнения, че са рекетирали разследвани от тях лица. Според първичните данни делото против тях е тръгнало от следствие против двама техни пловдивски сътрудници – Стефан Модев и Петър Атанасов, обвинени за кражбата на цигари за 300 000 лева

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разяснява само, че в Пловска област тече акция на дирекция " Вътрешна сигурност ", само че отхвърли да разкрие детайлности.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР