Директорът на Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф.

...
Директорът на Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф.
Коментари Харесай

Бургаската ученичка с черните прашки, която си показа "най-милото", се оказа...

Директорът на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство „ Проф. Панчо Владигеров” в Бургас Златина Пантелеева изясни, че ученичката, която си сподели интимните елементи в заведение в Бургас, не е от това учебно заведение, както твърди самата тя, осведоми "Флагман ".

Припомняме, че самата Светослава бе във екстаз от изявата си и даже разгласява сторита в Инстаграм, на които пишела „ Направо станах известна” . Момичето не пропусна да показа и поредност от фотоси със своите почитатели, на които театралничи в предизвикателни пози и е очевидно удовлетворена от стайлинга си

Снимките са на момиче, което показва двете си имена и се показва като досегашна ученичка на пловдивското музикално учебно заведение, която обаче през последната образователна година се е преместила да учи в аналогичното образователно заведение в Бургас.

Тя се е снимала, обилно показвайки даже и интимни елементи от тялото си – съвсем по прашки, защото роклята й е нещо сред мрежа и воал. Днес в канцеларията на бургаското музикално учебно заведение е осъществена подробна информация за състава на учениците, само че такова момиче – като имена и антропология – там липсва.

От управлението на НУМСИ „ П.Владигеров” упорстват да се знае, че не биха позволили сходно държание на техни ученици, които са образец за по-голямата част от възпитаниците на междинните учебни заведения в града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР