Директорът на Националното музикално училище Столина Добрева няма да подаде

...
Директорът на Националното музикално училище Столина Добрева няма да подаде
Коментари Харесай

Директорът на Националното музикално училище няма да подава оставка

Директорът на Националното музикално учебно заведение Столина Добрева няма да подаде оставка от директорския пост. Това съобщи тя след среща с министъра на културата Боил Банов. По думите й стана ясно, че по време на срещата Банов не е желал нейната оставка, а диалогът е минал градивно.
До обстановката се стигна, откакто оперната прима Дарина Такова написа в интернет, че е поискала да кандидатства за учител в учебното заведение, само че по регламента на състезанието би трябвало да изпее няколко творби, макар международното самопризнание на гения ѝ.

Столина Добрева изясни, че ще бъде потърсен вид Дарина Такова да бъде част от преподавателския екип на учебното заведение.

Сутринта пред Министерството на културата се събраха деца и родители, с цел да поддържат своята директорка. Те показаха уважението си към оперната прима Дарина Такова, само че в това време разясниха, че не е редно шефът на музикалното учебно заведение да подава оставка, тъй като е спазила разпоредбите. Те бяха поканени на среща от министъра.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР