Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф.

...
Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф.
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев пред Dir.bg: Д-р Кацаров ме пенсионира, продължавайте без мен


Директорът на Националния център по заразни и паразитни заболявания проф. Тодор Кантарджиев е пенсиониран, научи Dir.bg.

" Д-р Кацаров ме пенсионира, продължавайте без мен ", удостовери проф. Кантарджиев в известие до наш редактор, само че към този миг не дава детайлности по какъв начин и по кое време се е случило пенсионирането му, нито дали е имал диалог с министър Стойчо Кацаров или е научил новината по различен метод.

От Министерството на здравеопазването също потвърдиха след наше питане, само че отхвърлиха детайлности тяхна ли е била самодейността за пенсионирането на едно от основните настоящи лица в Националния действен щаб единствено дни след стартиралата инспекция против щаба.

Проф. Кантарджиев е пенсиониран, ще подготвим прессъобщение. На неговия пост ще бъде проф. Ива Христова, сбити бяха от ведомството на служебния министър Стойчо Кацаров пред Dir.bg. K

Проф. Кантарджиев е едно от основните настоящи лица в Националния действен щаб (НОЩ), а информацията, че ще бъде пенсиониран върви от няколко дни измежду здравната администрацията.

В същото време служебният кабинет ще направи инспекция на работата на Националния действен щаб за последната година и половина, стана ясно през последните дни.

Преди дни пред ТВ " Европа " Кантарджиев беше безапелационен, че не се тормози от нея:

" По-образованата част от народа вижда какво щеше да стане с нашата здравна система, в случай че предходната година април месец имахме по 5000 души заболели дневно. Щеше да колабира и народът щеше да си каже: " Абе, тия за какво ги оставихме 20 години да си вършат каквото си желаят с нашето здраве - търговски сдружения и какви не други неща ". Разговорът щеше да е доста по-интересен и за жал щеше да е за сметка на няколко десетки хиляди умрели ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР