Дипломи за висше образование получиха 181 офицери от Военната академия.

...
Дипломи за висше образование получиха 181 офицери от Военната академия.
Коментари Харесай

Офицери от Военната академия получиха дипломите си

Дипломи за висше обучение получиха 181 офицери от Военната академия.

Випускниците са слушатели в шест специализации от компетентност „ Организация и ръководство на военните формирования на оперативно ниво” от професионално направление „ Военно дело”.

Общият им триумф е “Много добър 5.40”, а в постоянната форма на образование слушателите приключват с общ триумф “Отличен 5.66”, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

„ Впечатлен съм от високия резултат, който е постигнал целият випуск “, съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила през днешния ден по време на тържествената гала.

„ Искам да пожелая на всички вас триумф в службата, бъдете опора на своите началници и образец за вашите подчинени. И не забравяйте, че носите униформата и пагоните на офицерите от една войска, която в никакъв случай в своята история не е посрамвала Отечеството “, сподели в обръщението си към слушателите министър Каракачанов.

Началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев съобщи, че да бъдеш офицер е освен специалност, а предопределение, за което се желае предпочитание, само че и солидни подготовка и опит.

Той добави, че резултатите от положените изпити и от отбраната на дипломните работи потвърждават още един път отговорността на завършващите офицери към просветителния развой.

Министърът на защитата Красимир Каракачанов връчи на първенеца на „ Випуск 2017 “ капитан-лейтенант Страхил Люцканов от специализация „ Военноморски сили” офицерски кортик на Военноморските сили.

Началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев отличи с предметни награди военнослужещите първенци от обособените специализации на компетентност „ Организация и ръководство на военни формирования на оперативно равнище “ за реализирани отлични резултати в образователния развой и проявена упоритост в преодоляването на военните познания и умения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР