Динко Вълев за пореден път стана за смях след култовото

...
Динко Вълев за пореден път стана за смях след култовото
Коментари Харесай

Динко от Ямбол: Нямаше да стана милионер, ако...

Динко Вълев за следващ път стана за смях след паметното си посещение в предаването за здраве и хубост „ Медик “ по Канал 0. Ловецът на мигранти, както е прочут ямболията, втрещи с отговорите на въпросите, които му задаваше водещият Марио Ангелов.

„ Ако бях станал баничар, нямаше да стана милионер “, показа ямболският изкупвач на остаряло желязо, като добави, че по тази причина е решил да се занимава с коли за скрап - тайната на неговия бизнес триумф. Общоизвестен факт е, че той е притежател на най-мощната техника, която единствена в цяла Югоизточна България може да издърпа аварирал камион или аварирал рейс.

Динко твърди, че знаел 4 езика, само че единствено говоримо, не можел да написа на тях.

Интересно е обаче, че когато Динко участваше в предаването „ Фермата “ през 2016 година, съумя да напише цяла страница свободен текст, в който направи единствено 13 правописни неточности. Без да се броят пунктуационните. Тогава колоритният ямболия счупи всички върхове и стана за срам, а подигравките по отношение на писмената му просвета не стопираха в продължение на месеци.

Фрапиращото му посещение в „ Медик “ го вкара в „ Господари на уеба “, където Рачков и Зуека не стопираха да се гаврят с националния будител. Динко направи опит да изпъкне пред водещия, като го заби с въпроса какъв брой са буквите в българската писменост.

„ Аз знам, че не знаеш какъв брой са буквите и несъмнено това ще го изрежеш. Ама и защо ти е да знаеш, ти не ги ползваш всичките ", сподели гуруто на скрапа.

Динко показа, че се опасява единствено от Господ, единствено от тоз „ чуйек “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР