Динко Вълев от Ямбол, който се прочу като ловец на

...
Динко Вълев от Ямбол, който се прочу като ловец на
Коментари Харесай

Динко отсвири „ВИП Брадър”: Искат да ме очернят!

Динко Вълев от Ямбол, който се прочу като ловджия на мигранти, отряза „ ВИП Брадър ”.Скандалният предприемач, който се прочу с това, че провежда хайки за мигранти по границите, а след това ги връзва с кабелни връзки, отхвърли да стане част от риалити формата. Въпреки че е много известен като медиен облик, трагикомичния воин е твърдо решен да стои от прожекторите. Особено в къщата на „ ВИП Брадър ”, написа Хот Арена. А една от аргументите е страхът му, че може да го изтипосат в неприятна светлина.

След като забърка няколко чутовни абсурда, взе участие във Фермата и реши да отскочи до прилежаща Македония, с цел да бие състезателен публицист поради разбиването на българска паметна плоча, Динко се трансформира в любим на медиите.

А също и мечтан посетител в най-обсъжданата къща в България.

„ Звъннаха ми и първо ми предложиха 250 бона. Казах, че желая 300 и ми дадоха отговор, че са склонни да обсъдят предлагането ми. Обещаха ми, че ще се разберем. Явно са се заинатили, желаят да ме вкарат, на каквато и да е цена”, споделя още той.

Той е безапелационен, че в последно време е дал заден за медийните си изяви. А повода е, че името му е почнало да се употребява за злоупотреби.

„ Знам кой съм и не ми е нужно предаване, с цел да си го доказвам”, т върде още той. В момента Вълев се е отдал на шоуто си „ Ала-бала” и даже е снимал два епизода от него.

С предаването се надява да пробие в актьорските среди, още повече, че към този момент има над 100 000 фена на предаването, а и в интернет то се трансформира в огромен шлагер.

Обичам да карам хората да се смеят и по тази причина се навих—за купона. Плащат ми сносно там—около 15 бона на епизод” хвали се той.

Иначе в предаването той играе пехливанин, който се бори с неприятните. „ Аз не съм супергерой, играя без костюми и такива работи”, добавя още той.

„ Искам хората да ме видят в малко по-друга светлина. Искам и малко успокоение.

Взеха на всяка гозба да ме поставят, прекалено много взеха да ми обръщат внимание, да се интересуват от мен, което ме подразни”, споделя още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР