„Диневи груп” отрекоха твърдението на народния представител и лидер на

...
„Диневи груп” отрекоха твърдението на народния представител и лидер на
Коментари Харесай

„Диневи груп” дават Волен Сидеров на съд

„ Диневи груп” отхвърлиха изказванието на народния представител и водач на „ Атака” Волен Сидеров, че техни обекти по българското Черноморие не се ревизират от органите на реда, тъй като в тях почиват членове на държавното управление. В послание до медиите те оповестяват, че ще съдят Сидеров за клюка.

След следващата акция „ Шум” на вицепремиера Валери Симеонов коалицияният му сътрудник - водачът на „ Атака” Волен Сидеров разгласи, че дейностите на Здравната ревизия и полицията по затваряне на заведения поради шума са противозаконни и работят изборно, като унищожават едни бизнеси в интерес на други.

„ Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги ревизира, са погрешни. Ние сме вложители и не управляваме директно икономически обекти. Отдаваме чартърен стотици пространства, включително и на „ Марина Диневи “- там развиват активност заведения за хранене, клубове, магазини и така нататък Отговорност за тези заведения, във връзка с звук, качество на обслужване и други, носят обособените юридически лица, които са наши наематели”, се показва в изказването.

Според „ Диневи груп” изказванието, че членовете на всички държавни управления имат подарени жилища и допълват, че нито един настоящ министър не е почивал при тях гратис.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР