Димитровград. Община Димитровград е отличена за активни социално отговорни политики

...
Димитровград. Община Димитровград е отличена за активни социално отговорни политики
Коментари Харесай

Хасково: Община Димитровград е отличена за активни социално отговорни политики и цялостен принос за социалното развитие на България

Димитровград. Община Димитровград е отличена за дейни обществено виновни политики и повсеместен принос за общественото развиване на България от Националния алианс за обществена отговорност (НАСО), по време на интернационален конгрес „ Партньорство за по-добри обществени услуги, претовареност и развиване “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Димитровград .
Официални посетители на събитието бяха Султанка Петрова - зам.-министър на Министерството на труда и обществената политика, Люк Зелдерло - общоприет секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (EASPO), Елеонора Лилова - ръководител на Държавната организация за протекция на детето, Силвия Георгиева - изпълнителен шеф на Националното съдружие на общините в Република България. Във форума, който се организира на 13 и 14 юни участваха над 200 представители на държавни институции, общини, снабдители на обществени услуги, неправителствени организации.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР