Димитровград. Две зарядни станции за електромобили бяха монтирани в Димитровград

...
Димитровград. Две зарядни станции за електромобили бяха монтирани в Димитровград
Коментари Харесай

Хасково: Две зарядни станции за електромобили са монтирани в Димитровград

Димитровград. Две зарядни станции за електрически автомобили бяха инсталирани в Димитровград през днешния ден. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Локациите са на ул. „ Д. Благоев " 5 и на бул. „ Г. С. Раковски " (в непосредственост до трафопоста до блок №4 и 6 на ул. „ Хр. Смирненски " ). Избраните точки са деликатно подбрани след разбор на потока от коли и търсения резултат с комфортен обществен достъп. Двата оживени булеварда дават чудесна опция за разпространение и развиване на системата за градска електромобилност. С този план Община Димитровград става една от първите общини в страната със зарядни станции за все по-навлизащите хибридни и електрически коли в страната. До момента зарядни станции има в градовете София, Бургас, Варна, Сандански и Ямбол.
Развитието на системата за градска електромобилност на територията на община Димитровград е продължение на екологичните начинания и политика за одобряването ѝ като „ зелена община " с грижа за хората и природата. Все повече консуматори насочват интереса си към новаторската икономичната и практична технология за напредване, опция на стандартните коли.
Осигуряването, монтажа, поддръжката и сервиза на зарядните станции е изпълнена от компания „ еМобилити Интернешънъл " АД, чиято благосъстоятелност са станциите.
Мобилно приложение с вградена функционалност за заплащане разрешава бързо самообслужване. Плащане посредством RFID физически притежател също е допустимо.
Шофьорите имат достъп до станциите, където могат и да ревизират историята на зареждане или разписките, както и да актуализират своята персонална информация през потребителския портал.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР