ДИМИТРОВГРАД Благотворителен концерт на Avon със съдействието на община Димитровград

...
ДИМИТРОВГРАД Благотворителен концерт на Avon със съдействието на община Димитровград
Коментари Харесай

Благотворителен концерт на Avon в Димитровград

ДИМИТРОВГРАД

Благотворителен концерт на Avon със съдействието на община Димитровград ще поддържа акцията " От обич към живота ", която се организира в поддръжка на дамите, борещи се с рак на гърдата. Концертът ще се организира на 14 май (понеделник)  от 19.00 часа в спортна зала,,Младост “.  В събитието безплатно ще вземат присъединяване ТС,,Тракийци “, Търговска колегия „ На Мегдана “, ТШ “ The Theachers “, Семеен кодекс по художесрвена гимнастика „ Афродита “, Деца от детска градина 1 – Димитровград, Гергана Минчева, Рок група Хака, ОЦ за танцово изкуство „ Галаксико “, Семеен кодекс „ Hip Hop Street dust dance “, Емилия - Payner.

Всеки, които желае да се наслаждения на спектакъла и да бъде част от акцията, може да  закупи покана за концерта на стойност 10лв., към която ще получи като подарък розов благотворителен артикул. Поканите могат да бъдат поръчани на Славея Мурдикуди  на телефон 0876 71 87 13 и на Таня Караславова на телефон 0882 39 50 17. 100% от облагата от розовите благотворителни артикули, Avon и през тази година ще подари на своя сътрудник в България – фондация „ Една от 8 “. Събраните средства отиват в поддръжка на дамите, борещи се с рака на гърдата и техните фамилии и се показват в обезпечаване на безвъзмездна психическа, юридическа, осведомителна и практическа помощ.

За 16 години в границите на акцията на Avon " От обич към живота " са дарени близо 1 500 000лв., осъществени са 30 000 безвъзмездни профилактични прегледи на дами от цялата страна, закупена е инсталация за предварителна защита на рак на гърдата, измежду която мобилен момограф и ехографска инсталация за 7 лечебни заведения в страната. Броят на заболелите у нас е над 46 000, а всяка година регистърът нараства с близо 3 800 нови случия. Усилията на акцията са ориентирани най-вече към профилактика на българката, тъй като ракът на гърдата е лечим, в случай че бъде открит в точния момент.

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР