Димитър Нойков регионален мениджър за България на HBO © Анелия

...
Димитър Нойков регионален мениджър за България на HBO © Анелия
Коментари Харесай

Вече е възможен директен абонамент за HBO GO

Димитър Нойков районен управител за България на HBO

© Анелия Николова Още по тематиката
Колко пораснаха малките екрани през 2016 година

Приходите и облагите на огромните играчи се усилват. Поскъпва и рекламата в тях
9 юни 2017
HBO пуска нов канал

Компанията се пробва да преподреди наличието си и отделя на едно място всичките си типичен заглавия
2 мар 2016 Въпросът " Мога ли да се абонирам единствено за HBO GO? " през днешния ден най-сетне получи своя отговор, близо четири години откакто стрийминг платформата стана налична и на българския пазар. От 29 ноември онлайн услугата на HBO - HBO GO, дава опция за абонамент от крайни клиенти на няколко пазара - в България, Словения, Хърватска, Сърбия, Черна гора, Македония и Босна и Херцеговина. Така не е необходим абонамент за кабелни услуги, с цел да се получи достъп до платформата.

Едномесечният абонамент за HBO GO е на стойност 9,90 лева За съпоставяне таксата в Румъния е 4.99 евро, в Унгария, Чехия и Словакия 6.99 евро, а в Съединени американски щати е 15 $ на месец. Месечната такса за един от директните съперници на HBO GO - Netflix e от 8 до 12 евро на месец.

Новият модел на предложение посредством възнаграждение на месечна такса единствено за HBO GO започва на 13 ноември в Унгария, Румъния, Чехия и Словакия, в които услугата е налична с изключение на през оператор към този момент и за крайни клиенти. На американския пазар това е по този начин от 2015 година

Освен крайната цена на абонамента въпреки всичко за потребителите е значимо и благосъстоянието на пакета с филми и сериали. HBO GO има видеосъдържание от истински сериали, игрални и документални филми. Наред със заглавия, продуцирани от HBO Европа, феновете могат да открият доста блокбъстъри, типичен филми. Обновена е и секцията с детски филми. Всички те са преведени на български, което към този момент се приема по-добре от потребителите. Повечето от заглавията в пакета на Netflix наскоро също получиха преведени също на български, само че преводът е очевидно е осъществен с google Trnaslate са преведени единствено някои от заглавията.

Филмите и сериалите в HBO GO могат да се гледат на компютър, смарт телефон, таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а към този момент и на Apple TV и Playstation 3 и 4. Всеки клиент на услугата може да добави до пет устройства към акаунта си, с опция за по едно и също време гледане на две устройства. Абонатите могат да се записват непосредствено на www.hbogo.bg и да употребяват наличието гратис 1 месец.

След приключване на безплатния месец потребителят преценя дали да продължи да гледа HBO GO. Абонирането става посредством кредитна или дебитна картa при онлайн регистрацията. Това разрешава на потребителя да има цялостен надзор върху абонамента си и самичък да взема решение по кое време да го приключи.

Регионалният управител за България на HBO Димитър Нойков абясни, че онлайн стрийминг услугата ни HBO GO все още е била налична единствено като част от пакетите за интернет и телевизия на кабелните и телекомуникационни оператори и като част от тези пакети се радва на огромен интерес във всички страни, в които участва. " Дългосрочна цел на компанията е да създадем още по-лесен достъпа на феновете на качествени сериали и филми до премиум наличието на HBO ", добави Нойков.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР