Димитър Кузманов и Виктория Томова ни носят множество позитивни емоции

...
Димитър Кузманов и Виктория Томова ни носят множество позитивни емоции
Коментари Харесай

Шампионка от WTA и млад аржентинец разделят Томова и Кузманов от основната схема на РГ

Димитър Кузманов и Виктория Томова ни носят голям брой положителни страсти през актуалната седмица, откакто се класираха за третия и финален квалификационен кръг на Откритото състезание на Франция. Първи на корта излезе Мико, който преодоля съпротивата на международния №153 Флавио Коболи в три сета, а след това Вики сътвори превъзходен поврат против Марина Мелникова, откакто изоставаше със сет и 1:5, с цел да може също да откри място в решителния стадий на пресявките.

В борба за място в главната скица Кузманов ще се изправи против Сантяго Фа Родригес Таверна, с който до този миг не са се срещали. Аржентинецът е на 22 години и сега заема 203-ата позиция в ранглистата, което е със единствено две места по-ниско от върховото му класиране. Досега младокът се е изявявал само на ITF съревнования, като в никакъв случай досега не е взимал присъединяване в мач под егидата на ATP или в шампионат от Големия шлем.

За Томова пък следва надалеч по-трудно затруднение в лицето на Олга Данилович, която може да се похвали с купа от WTA 250 конкуренцията в Москва, завоювана през юли 2018 година точно на клей. По-късно същия сезон сръбкинята доближава върховата си позиция в международната класация - №98, само че през последните години по този начин и не съумява да означи напредък, като понастоящем се намира на 174-ото място в подреждането.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР