Димитър Бербатов най-вероятно ще сложи край на славната си кариера,

...
Димитър Бербатов най-вероятно ще сложи край на славната си кариера,
Коментари Харесай

Бербатов спира с футбола, ако не си намери нов отбор

Димитър Бербатов най-вероятно ще постави завършек на славната си кариера, в случай че това лято не си откри нов тим, заяви персонално Бербо пред Нова телевизия.

" Ако и това лято не си намеря тим, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е подготвен за това. Когато приключиш с футбола, дребна част от теб умира ", сподели Бербатов, който се върна към първите си стъпки във футбола.

" Нямах футболна топка в Благоевград, имах баскетболна и играех с нея. На махленско равнище. Играеш с по-големите от теб, бутат те, удрят те, ти ревеш, никой не ти обръща внимание ", спомня си Митко за първите си стъпки във футбола.

Според него е по-добре, че е живял в мизерия. " Спомням си времена, в които сме събирали трохите самун, с цел да си създадем филия ".

" Всеки футболист мисли, че може да е треньор, само че това не е по този начин. Много огромни футболисти не са станали положителни треньори и противоположното - хора, които не са играли футбол, са страхотни треньори ", показа Митко. Той означи, че не е отчаян от България. " Аз съм живял в другите страни и всичко, което го имаме тук, го има и там. Аз съм реалист ", споделя Бербатов.

Нападателят показа, че да бъде в една съблекалня и в един тим с Роналдо, Руни и Фърдинанд му е доставало голямо наслаждение.

 

 

dnes.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР