Димитър Бербатов коментира пред Дарик събитията след днешния Изпълком. На

...
Димитър Бербатов коментира пред Дарик събитията след днешния Изпълком. На
Коментари Харесай

Бербатов: Продължаваме с нашата програма, отказване няма, намирисва на страх и паника

Димитър Бербатов разяснява пред " Дарик " събитията след днешния Изпълком. На него стана ясно, че Борислав Михайлов отдръпва оставката си.

 Михайлов: Починах си, беше ви скучно без мен... БФС е кристално чист, Бербатов да заповяда на постоянния Конгрес
Михайлов: Починах си, беше ви скучно без мен... БФС е кристално чист, Бербатов да заповяда на постоянния Конгрес

" Върнах се, с цел да стегнем редиците "

" Само ден след конференцията, която аз дадох, се връщат оставки - няма да има Конгрес. Намирисва на боязън и суматоха. Чисто юридически имат своята справедливост, само че морално...

По бързата процедура, може би беше най-бързият Изпълком в историята. Един ден след информацията, че аз, Стилиян Петров и Мартин Петров се кандидатираме се усеща лека суматоха. Беше предстоящ подобен ход. Продължаваме с нашата стратегия, отричане няма. Живот и здраве следващата година да пристигна Конгресът, всичко да мине добре, с цел да може той да бъде извършен по верния метод, тъй като в предишното има и много Конгреси, които са се провеждали по потаен метод.
 Емил Данчев: Нека Митко бъде деликатен за подводните камъни и прекомерно положителните планове
Данчев пред ТОПСПОРТ: Нека Митко бъде деликатен за подводните камъни и прекомерно положителните планове

" Важно е да се обкръжи с верните хора, имам вяра в него "

Ние продължаваме да действаме по нашия проект с леко отсрочване. Дано доживеем да пристигна подобен Конгрес. Явно се тупкаше топката, с цел да пристигна този ден като днешния.

Ние сме разнообразни генерации, това си споделя думата. Манталитет и метод на изказ. Ние също можем да бъдем нападателни и несъмнено ще бъдем, само че сега имаме нашата стратегия и си я следваме. Хубаво е, че на моменти сме подценявани. Аз знам по какъв начин сме се подготвили и на какво сме способни. Личи си това, че има " Абе, тия момчета къде са тръгнали ". Аз чувам изявленията. Професори по всичкознание постоянно ще има. " Там нямало футбол, еди-си-къде нямало футбол " Кой е отговорен? Да създадат.
 Защо пък не?!
Защо пък не?!

Само с страст няма да стане, само че и без нея е невероятно

Имало 350 клуба, които ги подкрепили. Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които са ме подкрепили. Някъде не излиза сметката. В последна сметка най-голямата истина е, че клубовете вземат решение най-после. Всичко е в техните ръце. Те би трябвало да бъдат подготвени за тази смяна и да я желаят. Доколкото съм осведомен те са подготвени ", сподели Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР