Димитър Бербатов изрази подкрепа към бившия си клуб ПАОК, който

...
Димитър Бербатов изрази подкрепа към бившия си клуб ПАОК, който
Коментари Харесай

Бербатов подкрепи собственика на ПАОК

Димитър Бербатов изрази поддръжка към някогашния си клуб ПАОК, който е застрашен с изхвърляне от футболните шампионати поради абсурда със притежателя Иван Савидис. Бизнесменът нахлу въоръжен на терена в дербито с АЕК и провокира прекъсване на гръцкото състезание за неопределен срок.

Бербатов, който игра за отбора от Солун през сезон 2015-16 употребява обществената мрежа " Инстаграм ", с цел да изкаже поддръжка към клуба някогашния си шеф. Нападателят разгласява няколко фотоси, на които са Савидис, почитателите и тима.

" Останете мощни, останете дружно ", гласи посланието на някогашния нападател на " Манчестър юнайтед ", който прибавя: " Аз съм с вас ".

Рекордьорът по голове за националния тим на България беше притеглен от солунските " орли " по персонално настоявана на Савидис. Бившият народен представител от партията на Владимир Путин разгласи тогава, че е огромен почитател на нападателя. Медиите в Гърция постоянно подлагаха на критика българина за представянето му и даже пишеха, че той е титуляр в ПАОК само поради желанието на притежателя.
#staystrong @paok_fc
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР