Димитър Бербатов хъврли бомба като обяви кандидатурата си за президент

...
Димитър Бербатов хъврли бомба като обяви кандидатурата си за президент
Коментари Харесай

Бербатов официално поиска властта в БФС в екип със Стенли и Марто Петрови

Димитър Бербатов хъврли бомба като разгласи кандидатурата си за президент на БФС. Това стана публично на брифинг. Той разкри, че в екипа му ще бъдат Стилиян Петров и Мартин Петров. Освен някогашните родни национали, Петър Величков, Борис Станков и юрист Георги Владов също ще бъдат до Бербатов.

" Благодаря, че уважихте днешния брифинг. Няма да се бавим повече. Официално откривам моята акция за президент на БФС. Моментът е пристигнал. Започваме от през днешния ден, само че в действителност от много преди този момент започнахме да работим интензивно. Ще ви показва екипът, с който ще работим. Това е ядрото, с което готвим тази смяна към по-добро ", разкри Бербатов.

" Имах привилегията да работя с един от най-хубавите. Той постоянно загатваше думата " екип ". Екипът беше витално значим. Екипната работа е едно от най-важното нещо по пътя към успеха. И аз считам, че съм подбрал екип, който да дава отговор уместно. Хората в него мислим по един метод ", сподели Бербатов.

" Стъпвам в нова глава от кариерата си, професионалното си развиване. Решили сме да има симбиоза сред футболни хора и хора, които са били в бизнес ръководството. Трябва да има такава симбиоза. В екипа влиза Стилиян Петров. С него приказваме непрестанно. Радвам се, че след толкоз време подържаваме връзка - въз основата почитание, почит и настрана. Той ще бъде част от бъдещия Изпълком. Другият човек ще бъде Мартин Петров. Радвам се, че тези двамата са в моя живот. Петър е тук, с цел да може ние да понесем тази отговорност да понесем за бъдещето за нашия футбол. От другата страна ще е Петър Величков. С него също се знаем от дълго време, намерихме общ език, който е за положителното родния футбол. Боби Станков е по-малко познатото име. Той е значима част от екипа. Завършил е просветително стратегия за мениджмънт. Това е човек, знае по какъв начин ще случва нещата. Екип екип на може и без юрист. За това е и юрист Георги Владов ", съобщи още той.

" Наложително е да има смяна. Благодаря на всички тези хора с моя екип. Не сме професори по всичкознание. Всяка концепция е добре пристигнала. Всеки, който желае да даде хрумвания и добре пристигнал. Ще оставим и адрес за връзка след края на презентацията. Виждаме какво става във футболната общност, хвърчащи бележи, хрумвания... взехме решение да задоволим това любознание на хората и да излезем аз и екипът ми. Ето излизаме, подготвени сме да донесем нужната смяна. В процесът на работа нови хрумвания ще се наливат. Футболът е за всички нас. Аз съм отворен към оферти ", добави Бербатов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР