Димитър Бербатов бе поредният голям футболист, споделил суперлативи за Арсен

...
Димитър Бербатов бе поредният голям футболист, споделил суперлативи за Арсен
Коментари Харесай

Бербатов за Венгер: Един от най-великите, беше удоволствие да играя срещу неговия Арсенал

Димитър Бербатов бе следващият огромен футболист, споделил суперлативи за Арсен Венгер, откакто французинът разгласи, че в края на сезона се отдръпва от поста управител на "топчиите ".

Като неприкрит почитател на красивия футбол, Берба съобщи пред CNN, че постоянно е било наслаждение да играе против "топчиите " на Венгер, който за него остава измежду най-великите треньори в историята.

"За мен постоянно беше наслаждение да играя против Арсенал, против тима на Венгер. Защото знаех, че те ще играят футбол в най-чистата му форма ", съобщи Берба.

Сър Алекс за Венгер: Съперник, сътрудник и другар

"Знаеш, че ще срещнеш тим с положителни играчи, който схваща футбола, наслаждаваш се и се надяваш да победиш. Спечелих някои мачове, изгубих някои, вкарах някои голове, само че постоянно бе занимателно и прелестно да играеш против Арсенал. "

На въпрос, дали е желал да играе под управлението на Венгер, Бербатов отговори:
"Докато играех в Спърс, Ман Юнайтед и Фулъм, в случай че бе станал управител на някой от тези тимове, да, другояче като състезател на Спърс нямаше по какъв начин да отида в Арсенал. "

Моят Арсен Венгер!

"Измежду един от най-великите. Трябва да отдаваш почитание на хората, коитп трансформират футбола. Толкова дълги години в клуба, притегли толкоз велики футболисти, завоюва шампионати, купи, медали, постоянно ще бъде измежду най-великите. "

За Венгер футболът не свършва с Арсенал
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР