Димитър Байрактаров ФейсбукПрочетох с особено внимание интервюто на Лена Бориславова

...
Димитър Байрактаров ФейсбукПрочетох с особено внимание интервюто на Лена Бориславова
Коментари Харесай

Байрактаров към Бориславова: Лена не знае как една US фондация бе превърната в държава в държавата

Димитър Байрактаров
Facebook

Прочетох с изключително внимание изявлението на Лена Бориславова пред Дарик. По всичко проличава, че девойка Бориславова има какво да научи от тази моя обява. Ще остане доста сюрпризирана когато разбере кой ми заплаща, само че ще ѝ дам жокер? Нека прочете няколко пъти член 116 от Конституцията на Република България.

Лена е млада и надали знае какво се е случило на 20 юли 1990 година. Аз обаче помня! На тази дата с преднамерено разпореждане на министерски съвет една американска фондация бе превърната в страна в страната България информация: https://www.ciela.net/…/postanovlenie-%E2%84%96-76-na… От този миг започнаха да се случват и неприятните неща в България!

Американските фондации започнаха да се роят на територията на родината ни и да се намесват във вътрешно-политическия живот на родината ни. И тъй като напоследък доста си приказваме за енергийна взаимозависимост. Няма по какъв начин да не опиша какво се случи през 2014 година?

През 2014 година бях единственият български публицист, който отпътува за Русия в град Анапа, където се строеше станция " Русская ". Станция " Русская " е последната станция от общо 13 станции от " Южен газов кулоар " на територията на Русия и трябваше да бъде начална за " Южен поток " към България, посредством който бе планувано да се транспортират 63 милиарда куб. метра газ за България и Западна Европа. На място руснаците споделиха, че строителните работи на станцията са спрени. Бяха доста обезпокоени и обясниха, че това се е наложило, защото Съединени американски щати оказва голям напън върху българското държавно управление " Южен поток " да бъде спрян.

През това време в България се организираше българския майдан против държавното управление на Орешарски. Когато се върнах от Русия в България, за няколко дни направих документален филм- " Големият енергиен шлем на България ", в който разгласих, че " Южен поток " няма да има. Бях раздран от последователите на този план, само че няколко седмици по-късно в България се появиха няколко американски сенатори, а часове след срещата им с българското държавно управление бе оповестено прекъсването на строителството на " Южен поток ".

Вероятно към този момент се досещате, че това въобще не е интервенция във вътрешните и външните връзки на България! Същата година бях определен за депутат, а през 2016 година в едно засекретено съвещание на комисията по енергетика научих цялата истина. Никога няма да не помни репликата на Томислав Дончев към Драгомир Стойнев, който бе енергиен министър в държавното управление на Орешарски - " Нали не си не запомнил за какво Орешарски подаде оставка? ".

Няколко дни по-късно Борисов подаде оставка, макар, че разполагаше с тотално парламентарно болшинство. И Орешарски, и Борисов подадоха оставки, с цел да спасят нещо доста скъпо за България от грабливите ръце на един наш съдружник!

От прекъсването на " Южен поток " България загуби над три милиарда лв.!

От прекъсването на строителството на АЕЦ " Белене ", България загуби още над три милиарда лв.. В основата на тяхното прекъсване бяха добре проведени и още по-добре подтиквани митинги на " умни и красиви " дЕмократи и добре заплатена агитация в медиите. Ще спра до тук и нека всеки асимилира, за какво българите не обичат янките?

Все отново, драга Лена, ще бъде добре да известите целокупния български народ, какъв брой души наброява дипломатическата задача на Съединени американски щати, находяща се на ул. " Козяк " 16 в София и какъв брой от тях са били експулсирани като шпиони през последните години?
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР