Диляна Попова обикновено впечатлява с визията си, но както се

...
Диляна Попова обикновено впечатлява с визията си, но както се
Коментари Харесай

Скастриха Диляна Попова заради сплъстена коса

Диляна Попова нормално впечатлява с визията си, само че както се оказва, има и моменти, когато думите за метода, по който наподобява, не са напълно ласкави.

Красивата моделка е много дейна в обществените мрежи, където постоянно споделя къде върви и какво прави, и надлежно получава голям брой мнения от почитателите си. И в случай че до момента беше привикнала най-вече да чете ласкави думи по собствен адрес, ето, че евентуално се е изненадала и много неприятно.

На фрагментите, които синеоката брюнетка качи в профила си, се вижда, че тя е в самолета и изяснява с усмивка по какъв начин няма самообладание да реализира следващия си полет до някое топло местенце от света. Явно обаче, не е имала задоволително време да се приведе в ослепителен тип, написа Блиц.

"Косата ви... ", й написа нейна последователка в обществените мрежи, озадачена от типа гледката и очевидно намеквайки за сплъстената и омазнена "фризура ". И защото очевидно получава неудовлетворителен отговор от моделката, а също и подигравка от различен неин почитател, прибавя: "Просто считам,че днешните "Идоли ", които са образец за младите девойки би трябвало да съблюдават малко светско равнище ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР