Диляна Попова обикновено впечатлява с визията си, но както се

Диляна Попова обикновено впечатлява с визията си, но както се ...

Скастриха Диляна Попова заради сплъстена коса


Диляна Попова обикновено впечатлява с визията си, но както се оказва, има и моменти, когато думите за начина, по който изглежда, не са съвсем ласкави.

Красивата моделка е доста активна в социалните мрежи, където редовно споделя къде ходи и какво прави, и съответно получава множество коментари от последователите си. И ако досега беше свикнала предимно да чете ласкави думи по свой адрес, ето, че вероятно се е изненадала и доста неприятно.


На кадрите, които синеоката брюнетка качи в профила си, се вижда, че тя е в самолета и обяснява с усмивка как няма търпение да осъществи поредния си полет до някое топло местенце от света. Явно обаче, не е имала достатъчно време да се приведе в блестящ вид, пише Блиц.

"Косата ви...", й пише нейна последователка в социалните мрежи, озадачена от вида гледката и явно намеквайки за сплъстената и омазнена "фризура". И тъй като явно получава незадоволителен отговор от моделката, а също и нападка от друг неин фен, добавя: "Просто смятам ,че днешните "Идоли", които са пример за младите момичета трябва да спазват малко светско ниво".

Източник: hotnews.bg