DigiTimes съобщи, че през втората половина на годината се наблюдава

...
DigiTimes съобщи, че през втората половина на годината се наблюдава
Коментари Харесай

Производителите отчетоха спад в продажбите на видеокарти след поевтиняването на криптовалутите

DigiTimes заяви, че през втората половина на годината се следи сериозен спад в в продажбите на графични карти.
Изданието отбелязва, че това е обвързвано на първо място с намаления интерес към добива на криптовалута. Статистиките демонстрират, че пикът на известността на добива на цифрови пари е бил през интервала от месец април 2017 до март 2018 година. Това стана откакто курсът на биткойна падна под $7000, спрямо равнището от $20 000 (декември 2017). Ситуацията се усложни с въведените от държавните управления на Китай, Южна Корея Съединени американски щати и редица европейски страни ограничавания за работа с цифрова валута.

Тайванските производители на видеокарти, в това число ASUStek Computer, Gigabyte Technology, Micro-Star International (MSI) и TUL означиха, че техните ресурси от видеокарти доста са нарастнали след поевтиняването на криптовалутите . Засега те напълно малко понижават цените, като се пробват да запазят облагата на равнище 20%.

Аналитиците са уверени, че още през втората половина на тази година цените на графичните карти ще се завърнат към естествените си равнища. Само след три-четири месеца ще могат да бъдат задоволени всички условия на геймърите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР