Дигиталният портфейл вече дава възможност, която улеснява потребителите в плащането

...
Дигиталният портфейл вече дава възможност, която улеснява потребителите в плащането
Коментари Харесай

Битовите сметки вече може да се плащат през телефона с А1 Wallet

Дигиталният портфейл към този момент дава опция, която улеснява потребителите в заплащането на битови сметки. Без значение дали са избрали проект Standard или Premium, те могат да вършат това непосредствено в приложението. В листата с снабдители на услуги, за които могат да се правят заплащания, са банки, телекомуникационни оператори, ВиК, електроразпределителни сдружения, бързи заеми и други.

Пълният лист с снабдители може да бъде открит в самото приложение. За да се възползват от опцията, потребителите на би трябвало да влязат в меню „ Услуги “ и да изберат опцията „ Битови сметки “. Там ще открият 4 варианти, към които могат да прибавят своите услуги – сметка за вода, сметка за ток, сметка за телефон или друга сметка. При избор на една алтернатива ще се зареди лист с снабдители за съответната категория.

След като вкарат своите потребителски данни, според от съответния снабдител (например – потребителски номер), потребителите би трябвало да натиснат бутона „ Запази “ и сметката ще бъде добавена в техния. За да извършат заплащане, те би трябвало да изберат бутон „ Плати сметките “, което ще пресъздава лист с „ Моите сметки “. За да се подсигурява сигурността на заплащанията, А1 Wallet изисква идентификация с пръстов отпечатък, лицево различаване или ПИН код при всяко заплащане на сметка.

Плащанията на сметки ще бъдат безвъзмездни за потребителите до 15.03, а по-късно ще се прибавят алегорични такси за обработка, според от проекта, който са избрали клиентите на. В случай че употребяват проект Standard, ще се начисляват по 19 стотинки на заплащане, а с проект Premium – по 10 стотинки.

разрешава на потребителите да наблюдават своето ползване, като заплащанията на сметки се прибавят в докладите за разноски, които цифровият портфейл предлага. За да са сигурни, че няма да пропуснат заплащане, потребителите могат да разчитат и на известия на своя смарт телефон, постоянно когато в А1 Wallet е налична нова сметка за заплащане.

Услугата за заплащане на битови сметки е налична за всички консуматори на A1 Wallet, без значение дали са клиенти на други услуги от А1 или не. Тези, които имат сметки към телекома, ще имат опция да заплатят своите отговорности към компанията по определен от тях метод - по ЕГН, мобилен номер и прецизен номер на фактура.

Дигиталният портфейл А1 Wallet e съчетаем с Android, iOS и HarmonyOS устройства, и може да бъде открит надлежно в, и, а изтеглянето и регистрацията са изцяло безвъзмездни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР