Дигиталният портфейл Pay by Vivacom вече дава възможност на своите

...
Дигиталният портфейл Pay by Vivacom вече дава възможност на своите
Коментари Харесай

Плащане на битови сметки в дигиталният портфейл Pay by Vivacom без такса до 14 март 2022 г.

Дигиталният портфейл Pay by Vivacom към този момент дава опция на своите клиенти да заплащат битови сметки непосредствено през приложението. И това не е всичко - до 14.03.2022 година потребителите няма да имат такса за заплащане на сметка*.

Потребителите имат опция да прибавят своите битови сметки, да напишат лично изложение на абонамента, да наблюдават неплатените си сметки, като получават известия на телефона си. Имат и комфортен достъп до историята на заплащанията. Новата функционалност обогатява финтех портфолиото на Vivacom, предлагайки още по-голямо улеснение и експедитивност.
Дигиталният портфейл Pay by Vivacom към този момент предлага опция за приемане на заем с утвърждение до 15 минути
От през днешния ден цифровият портфейл Pay by Vivacom дава опция на своите клиенти да се възползват от заем до 4000 лева с гратисен интервал...
Прочети повече
Новата услуга е налична за всички консуматори на цифровия портфейл Pay by Vivacom, откакто изтеглят най-новата версия на приложението. Част от включените снабдители са Vivacom, Софийска вода, ЧЕЗ, Кредисимо, Фератум, Уникредит, СОТ 161, ASP, Grabo, VipOferta и доста други.

Пълна информация за новата функционалност в цифровия портфейл Pay by Vivacom можете да откриете тук.

Услугата се обезпечава посредством Pay by Vivacom от Интеркапитал груп АД (Cashterminal), като представител на съответните снабдители. Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by VIVACOM и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.

 
Pay by VIVACOM става на 1 година и предлага физическа карта без такса за издаване и доставка
По мотив рождения си ден цифровият портфейл Pay by VIVACOM дава на потребителите на приложението опцията да заявят своята...
Прочети повече
*За сметките към ЧЕЗ се начислява 1% комисиона.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР