Дигиталният дневен ред, Иран и търговските отношения между ЕС и

...
Дигиталният дневен ред, Иран и търговските отношения между ЕС и
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Днешната Среща на върха ЕС-Западни Балкани е историческа

Дигиталният дневен ред, Иран и комерсиалните връзки сред Европейски Съюз и Европейски Съюз. Това бяха трите точки, които нощес Доналд Туск сложи за разискване.

Това сподели в утринния блок на БТВ вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила. "Целта на цифровия дневен ред е Европа още веднъж да стане водеща мощ в новите технологии. Лидерите на Европейски Съюз се сплотиха, че Европа остава в нуклеарната договорка с Иран. Сигналът от вечерята нощес е, че оставяме единни по тези тематики. Никой не желае комерсиална война със Съединени американски щати. Факт е, че всички 28 страни застават твърдо зад Европейската комисия при договарянията със Съединени американски щати. Няма по какъв начин да се договаря под напън ", разкри тя.

"Западните Балкани са тематика на диалозите през днешния ден. Всичките европейски страни, в това число и България, желаят страните от Западните Балкани да покажат и потвърдят, че могат да вземат решение проблемите си, че могат да вършат взаимни отстъпки, че могат да водят разговор. Това са изискванията за участие в Европейски Съюз. Всичко зависи от тях. Лидерите на Европейски Съюз поздравяват България за обстоятелството, че върнахме тематиката за Балканите в европейския дневен ред. Днешната среща е историческа. Десетилетия ще се загатва срещата в София. Убедена съм, че днешната среща ще докара и до сериозен прогрес в връзките сред Гърция и Македония ", безапелационна беше Захариева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР