Дигиталните технологии, свързани с опазването на здравето, са на преден

...
Дигиталните технологии, свързани с опазването на здравето, са на преден
Коментари Харесай

Технологиите в здравеопазването превземат вниманието на CES 2021 в Лас Вегас

Дигиталните технологии, свързани с опазването на здравето, са на напред във времето на годишното ревю на технологиите в Лас Вегас – Consumer Electronics Show (CES) 2021, осведоми Франс прес. Това е измежду най-популярните събития в областта на софтуерните новости, което беше посетено от 200 000 души през 2019 година, а тази година се организира най-вече посредством онлайн презентации.

Събитието се открива през днешния ден в Лас Вегас и на него  ще бъдат показани редица нововъведения. С тях се улесняват консултациите онлайн или по телефона, както и всевъзможни нови биомедицински измервателни уреди и апарати. Те дават опция на пациентите да си създадат нужните проучвания без да са принудени да чакат пред кабинетите, пред които постоянно има прекомерно доста хора.

Търсенето на медицински услуги от разстояние евентуално ще нарасне с 64% в Съединени американски щати, съгласно откривателите от компанията Frost & Sullivan, а това ще усили и нуждата от практични и ефикасни платформи за връзка, както и от медицински апарати за необятната аудитория.

Пандемията от новия ковид сподели какви големи празноти има в дигитализацията на здравните системи по света, а също така хвърли светлина върху обстоятелството, че някои пациенти просто нямат достъп до интернет, разяснява анализатор на бранша на новите технологии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР