Дигиталната трансформация променя все по-мащабно всекидневието на хората - от

...
Дигиталната трансформация променя все по-мащабно всекидневието на хората - от
Коментари Харесай

С дигиталните решения на Yettel бизнесът работи по-бързо, удобно и сигурно

Дигиталната промяна трансформира все по-мащабно всекидневието на хората - от техните средства за другарство, през навиците за извършване на покупки и потребление на разнообразни артикули до методите за работа. Затова преходът към цифровите процеси и услуги е основен приоритет за компании от всевъзможен вид и промишлен бранш. Като един от водачите на телекомуникационния пазар в страната Yettel се концентрира върху основаването и разширението на изцяло портфолио от решения за бизнеса, които да оказват помощ на клиентите да работят по-ефективно, по-удобно, само че и по-сигурно. Развиването на технологии, които да подкрепят устойчивото бъдеще, е един от четирите стълба в новата тактика на Yettel за стабилно развиване до 2028 година
ИнтелигентноIoTотчитане и киберзащита
Всички решения за корпоративните клиенти на Yettel са налични през интегрирания бизнес портал. През него те могат да ръководят огромна част от нужните им сега артикули и услуги, да задействат функционалности, да трансформират абонаменти, да получават бързи и комфортни доклади по разнообразни критерии, да подписват документи цифрово. Сред новите решения на компанията са и умното наблюдаване, основано на IoT решения. Чрез него фирмите могат да наблюдават мобилно и в елементи потребяваните в техните обекти електрическа енергия, газ и вода, като открива в точния момент течове, обири и повишено ползване. Преминаването на от ден на ден процеси и консуматори към " цифрови релси " обаче води и до потребността от по-високо равнище на отбрана на данните, системите и устройствата, работещи във и отвън офисите на компании.

От октомври Yettel стартира да предлага " Антивирусни решения " за корпоративните си клиенти посредством своя сътрудник Trend Micro, който има над 30 години опит в региона на осведомителната сигурност. Облачно основаната услуга дава опция за прекъсване на разнообразни типове закани, за предотвратяване на устройствата от зловредни офанзиви, както и за разкриване на опити за пробиви в системите на компанията консуматор. За задачата се ползва необятен набор от техники за отбрана на преносими компютри, таблети, компютърни устройства и смарт телефони, без значение дали работят под Windows, Mac, iOS или Android. Чрез тази услуга клиентите получават отбрана на данните и уязвимите точки, надзор на употребяваните приложения, битка със зловредния програмен продукт, в това число против възходящите рансъмуер офанзиви, уеб пречистване, отбрана на имейл порталите и известията.

Антивирусните решения дават
Реклама интелигентна и надеждна отбрана, която работи в действително време.
Мрежата за умна отбрана на Trend Micro (Smart Protection Network™) употребява световни датчици за изследване на опасности, посредством които съумява в точния момент да разпознава закани и да обезпечи отбрана от тях, преди те да доближат до устройствата на потребителя. Продуктът се внедрява доста елементарно и не изисква огромни систематични запаси (тъй като е облачно базиран), като централизираната платформа дава опция за ръководство и мониторинг.

Корпоративните клиенти могат да избират сред три разнообразни пакета, които да дават отговор най-точно на техните бизнес потребности. Усъвършенстваният пакет прибавя благоприятни условия за разширено разкриване на закани, в това число на нулеви и скрити закани, посредством предсказуемо машинно образование. Освен това се предотвратява загубата на скъпи данни и от недобросъвестни чиновници (т.нар. DLP) посредством използване на DLP механизми при шерване на файлове в облака. Освен непрекъсната техническа поддръжка на решението експертите на Yettel и TrendMirco обезпечават автоматизирани актуализации и непрекъсната отбрана, която да приляга на динамичните среди в бизнеса, като се приспособява към новите технологии и предстоящите нови трендове измежду киберзаплахите. С стартирането на услугата Yettel предлага атрактивни промоционални условия - 6 месеца гратис потребление при подписване на 2-годишен контракт.
Облачно ръководство на онлайн магазини
От края на септември т.г. операторът в съдействие с цифровата организация SEOMAX показва сложна облачна услуга за основаване на съвременен онлайн магазин. С тази услуга корпоративните клиенти на Yettel разполагат с цялостния набор от принадлежности за електронния си бизнес и за ефикасното му позициониране в онлайн пространството посредством 100% SEO оптимизация, осигуряваща по-добри резултати в търсачката на Гугъл. Услугата включва първокласен хостинг, поддръжка на най-популярните способи за разплащане, както и автоматизирана осведомителна връзка с куриерските компании.
Цялостно портфолио от цифрови услуги наYettel- Фиксиран интернет за бизнеса. Тази услуга се дава и през мобилната мрежа на Yettel, която поддържа и 5G, и през оптична съгласуваност на компанията, покривайки целия набор от потребности на корпоративните консуматори. - Бизнес порталът дава опция на корпоративните клиенти да вършат промени по услугите и абонамента, да управляват ефикасно потреблението и да провеждат разнообразни SMS акции. - Digital Office - мобилното приложение подкрепя дигитализирането и усъвършенстването на процесите и връзката в компанията. Приложението работи по облачния модел програмен продукт като услуга (SaaS) и е налично от всяка точка на света и през всякакво устройство. Модулите, включени в услугата " цифров офис ", включват както контакти на чиновниците, по този начин и вести, отворени кариерни позиции, анкети, документи с опция за електронно сключване, събития и други - Microsoft 365 Office, предоставящ композиция от най-новите облачни решения и разнородни услуги за бизнеса. Те са налични от всяко място и устройство при високо равнище на отбрана на данните, като шерването и съдействието на чиновниците в действително време става в предпазена среда. - Облачна телефонна централа (Cloud PBX) и Интерактивно гласово меню (IVR), посредством които фирмите могат да обслужват всички входящи позвънявания на своите клиенти. Осигуряват генериране на статистики, основаване на групи от номера, запис на диалози, пренасочване на позвънявания към мобилни и закрепени номера на бизнес клиентите на Yettel, както и алтернатива Call Back. - Решението за автопарк обезпечава надеждно наблюдаване и цялостен надзор в действително време на служебните коли, като в същото време фирмите могат да усъвършенстват транспортните и оперативните си разноски. Създаване и поддръжка на уеб магазин. Тази облачна платформа улеснява основаването на постоянен и изцяло работещ онлайн магазин или уеб страница, като дава всички нужни принадлежности за сполучливото развиване на онлайн бизнеса. Предоставя професионални и персонализирани дизайни, маркетингови принадлежности и SEO оптимизация, както и GDPR пакет, опция за хостинг от Гугъл Cloud, както и чатбот за автоматизирани реакции при поръчки. Умно наблюдаване. Модерното IoT решение за контролно отдалечено отчитане на потреблението дава опция на компаниите да усъвършенстват разноските си, както и да откриват в точния момент течове, обири и повишено ползване. Реклама За повече информация: Свързани публикации Устойчивото развиване на телеком бранша е отборна игра 29 юли 2022, 00:00 ESG политиките на Yettel са пътната ни карта за телекома на бъдещето 25 юни 2022, 00:00 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Телекоми
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР