Дигиталната образователна инициатива на Банка ДСК „Национална финансиада“ бе отличена

...
Дигиталната образователна инициатива на Банка ДСК „Национална финансиада“ бе отличена
Коментари Харесай

Национална финансиада спечели първа награда в категория Кампания за устойчиво развитие/корпоративна социална отговорност на конкурса PR Приз 2019

Дигиталната просветителна самодейност на Банка ДСК „ Национална финансиада “ бе отличена с влиятелната първа премия в категория „ Кампания за стабилно развитите/корпоративна обществена отговорност “ на състезанието PR Приз 2019 на БДВО (Българско сдружение за връзки с обществеността). Кампанията е осъществена в интервала октомври 2018 – март 2019 година, от екипите на Банка ДСК и организации MSL и Digitas, част от Publicis Groupe България.

„ Национална финансиада “ е просветителна самодейност, която цели да усъвършенства и развива финансовата просветеност на младежите още в фамилната им среда. Затова и първото издание на акцията се организира под формата на цифрови надпревари за финансова просветеност за тимове, образувани от възпитаници и техните родители. Победител в първото национално съревнование стана тим Da Vinci от гр. София, формиран от 16-годишната Жанет Таблова и татко ѝ Стоян Таблов, а премията за ученичката е стипендия за нейното бъдещо висше обучение в размер на 3 000 лева

„ Изключително сме щастливи и горди от това високо самопризнание за просветителната самодейност „ Национална финансиада “. В Банка ДСК се стремим да влагаме непрекъснато в обогатяване знанията на младежите и с „ Национална финансиада “ вършим тъкмо това – демонстрираме посоката за създаване на личностни умения измежду младежите за рационално финансово обмисляне на техните средства, и насърчаваме това да се заражда в тяхната фамилна и житейска среда. Благодарим на журито на БДВО за тяхното високоекспертно мнение и оценка за акцията, както и на нашите сътрудници от Publicis Groupe и Фондация „ Инициатива за финансова просветеност “ за сполучливата реализация. “, разяснява Виолина Маринова, Председател на УС и Главен изпълнителен шеф на Банка ДСК.

„ Благодарим на Банка ДСК за това, че повярваха в концепцията и дружно с информационния екип на банката поставихме началото на една дълготрайна просветителна акция за младото потомство. Отличието на БДВО в състезанието PR Приз е самопризнание за взаимната ни работа и демонстрира цената на новаторските цифрови планове, изключително когато са ориентирани към младежите и фамилиите. “, разяснява Николай Неделчев, изпълнителен шеф на Publicis Groupe.

Общо 30 организации (комуникационни организации, компании, неправителствени сдружения и институции) се включиха в тазгодишното издание на състезанието PR Приз Influencing the Influencers на БДВО, като показаха рекордния брой от 92 плана в общо 14 категории. Най-оспорваната конкуренция бе точно за „ Кампания за стабилно развитие/ корпоративна обществена отговорност “, която събра най-вече конкурентни планове на сектора.

„ Национална финансиада “ продължава сега с второ издание под името „ Лятна финансиада “. Тя се състои от три игри, които ще се проведат сред април и септември 2019 година, под формата на проби от по 20 въпроса на финансова тема. Състезанията още веднъж са по двойки в смесени тимове от родители и възпитаници (16-19 г.). Всички, които желаят да се включат в „ Лятна финансиада “, могат да го създадат на https://finansiada.bg/.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР