digital.bgViber се превърна в поредното популярно приложение за комуникация, което

...
digital.bgViber се превърна в поредното популярно приложение за комуникация, което
Коментари Харесай

Новата версия на Viber за Android вече поддържа черна тема

digital.bg

Viber се трансформира в следващото известно приложение за връзка, което предлага на потребителите нощен режим. Припомняме ви, че преди няколко месеца ви показахме как да активирате Dark Mode режима във Viber от смарт телефона. Новият ъпдейт на мобилното приложение за смарт телефоните, обаче се отличава с черна тематика, изменяща всички детайли от интерфейса на VIber в мрачен цвят, оповестява AndroidPolice.



 

Активирането на тъмната тематика не натоварва очите, само че също по този начин способства за по-дългия живот на батерията. Фунцкията е подходяща  и в случаите, когато в помещението има други хора, които пробват да спят. Това е най-интересното усъвършенстване във 11.9.1 версията на Viber за Android, която е налична за евакуиране от Гугъл Play.  Aктивирането на черната тематика става от менюто с настройки, като отворите поредно " Изглед >Черна ".

 



 

Черната тематика във Viber е съвършено допълнение към същата функционалност в Android 10. След като получите актуализацията на смарт телефона ще можете да се наслаждавате на обичаното си наличие без това да вреди на очите. Комуникацията с обичаните ви хора по този метод ще пести батерията на смарт телефоните. Ако не желаете да губите време би трябвало да инсталирате новата версия на Viber от Гугъл Play.

 



 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР