digital.bgВ следващите седмици ни очакват няколко атрактивни премиери, сред които

...
digital.bgВ следващите седмици ни очакват няколко атрактивни премиери, сред които
Коментари Харесай

Технологиите за зареждане на батериите ще са водеща тенденция в смартфоните, а не камерите и дисплеите

digital.bg

В идващите седмици ни чакат няколко атрактивни министър председатели, измежду които максимален интерес предизвикват Samsung Galaxy S20 и Xiaomi Mi 10. Новите модели ще предложат доста усъвършенствания свързани с камерите и екраните. Тези два съставния елемент ще бъдат водещи акценти в тактиката на производителите на Android през 2020г. Конкуренцията сред тях ще докара и до съществени нововъведения в технологиите за зареждане, които скоро ще са налични за всеобщия консуматор. Краткият живот на батерията е един от дребното проблеми на смарт телефоните.

 

Компаниите създават разнообразни решения, като да вземем за пример 50W SuperVOOC технологията, която разрешава на Realme X2 Pro да се зареди от 0 до 100% за към 30 минути. Смартфонът също по този начин се нуждае от 15 минути, с цел да усили заряда на батерията от 50% до 90%. Очаква се Xiaomi да употребяват нова 65W технология за бързо зареждане в тазгодишните си флагмани: Mi 10 и Mi 10 Pro, които ще забележим на 11 февруари. Този способ разрешава 4500mAh батерия да се зареди за 20 минути, като вече се тества 100W система, която се нуждае от 17 мин.

 



 

Производителите се насочват към бъдеще, в което смарт телефоните употребяват минимално портове и тези процеси ще създадат по-добри технологиите за безжично зареждане. Все още не са налични системите с мощ от 50W, като към този момент стандарта за промишлеността е 30W, само че се опитва интензивно с тази концепция. Повечето модели на Samsung поддържат 15W и 12W, като другите известни стандарти през днешния ден са 18W, 20W, 27W и 30W. Навлизането на сходни нововъведения ще ни приближи още повече досега, в който можем безжично да зареждаме смарт телефони за по-малко от 10 минути.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР