digital.bgTърсачката на Google промени изцяло начина, по който откриваме съдържание

...
digital.bgTърсачката на Google промени изцяло начина, по който откриваме съдържание
Коментари Харесай

Какво ще представлява функцията In This Video в търсачката на Google

digital.bg

Tърсачката на Гугъл промени напълно метода, по който откриваме наличие в интернет и е най-популярния артикул на компанията. Всеки ден логаритмите им индексират стотици милиони поръчки. Google Searchпостоянно е обект на софтуерни ъпдейти, които в допълнение усъвършенстват опциите на търсачката. Последната актуализация е обвързвана с клиповете в YouTube и предлага потребна нова функционалност с името " In This Video ", съобщи AndroidPolice.

 



 

Всъщност това съставлява спомагателна лента, която се демонстрира под даден клип в YouTube, в която са маркирани най-интересните моменти от видеото. На процедура " In This Video " разделя наличието на главните му елементи и включва време и изложение на обособените епизоди. Потребителите могат елементарно да превъртат сред маркираните събития и непосредствено да започват тази част от видео клипа. Функцията също по този начин разрешава да превъртате или да се връщате обратно.

 



 

Интеграцията на този инструмент ще улесни навигацията в YouTube отсмартфоните, изключително когато гледате дълги клипове. Това е най-интересното усъвършенстване във " v10.7.4.21 " версията на Гугъл приложението, която към момента се намира в бета фаза. Трябва да отбележим, че към момента дребен брой клипове поддържат " In This Video ", като спомагателната информация не е налична за всички устройства. Компанията евентуално се нуждае от още време преди да разреши на всички да тестват " In This Video ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР