digital.bgКомпанията полага много усилия в опита си да ни предпази

...
digital.bgКомпанията полага много усилия в опита си да ни предпази
Коментари Харесай

Google Play ще ни предупреждава, когато инсталираме стари версии на приложенията до края на 2019г.

digital.bg

Компанията поставя доста старания в опита си да ни защищити от зловредни приложения и вируси. Алгоритмите на Гугъл Play стават все по-добри с всеки минал месец, само че все пак отново би трябвало да сме деликатни.

Последният отчет на Гугъл демонстрира, че над 95% от заканите за Android са предопределени за по-старите версии на операционната система. Tази наклонност не е инцидентна, защото хакерите съзнателно се пробват да доближат до смартфони, които не са толкоз предпазени и не работят с Android Pie. 

Колкото по-стара е версията на платформата, толкоз по-лесно е устройствата да се заразят със зловреден програмен продукт. Ситуацията става още по-сериозна, в случай че постоянно изтегляте наличие отвън Гугъл Play. Външните магазини за мобилни приложения могат да изложат на сериозен риск потребителите и продължавата да са един от най-лесните способи да си навлечете проблеми. Google Play Protect ще ни осведоми за сходни закани, чрез нотификации до смарт телефоните преди края на 2019г., оповестява AndroidAuthority.

 



 

Въпросните известия ще ви споделят всякога, когато опитате да изтеглите мобилно приложение, което не е усъвършенствано най-малко за Android 8.0 версията на платформата. Разработчиците ще е нужно да подсигуряват, че заглавията им са ъпдейтнати най-малко към API 26 или по-високи версии на софтуерните принадлежности, с цел да избегнат сходни известия. Всичко това се прави за самите консуматори да бъдат осведомени за този проблем и да се предпазят оптимално от възможни закани на устройствата с Android.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР