digital.bgфото: НАСААмбициозните планове на SpaceX да колонизира Космоса не са

...
digital.bgфото: НАСААмбициозните планове на SpaceX да колонизира Космоса не са
Коментари Харесай

Space X направиха важна стъпка за реализирането на първата си мисия до Марс

digital.bg

фото: НАСА

Амбициозните проекти на SpaceX да колонизира Космоса не са загадка за в никакъв случай, като компанията нападателно продължава да реализира задачите си. Само преди дни се организира следващия сполучлив тест, който този път бе обвързван с петия първообраз на космическия транспортен съд Starship.

По време на него Starship SN5 съумя да се издигне на височина от 150 метра и откакто остава няколко секунди в свободна позиция в пространството да се приземи отвесно на стартовата площадка в Boca Chica, Тексас. Това е извънредно значим съставен елемент от идните орбитални проби на приключената версия на Starship.

Провеждането на настоящия тест потвърждава успеваемостта и сигурността на системите на Space X, като неговата подготовка продължи повече от 11 месеца. От SpaceX прецизираха, че при опитите със Starship SN5 са употребявали съзнателно единствено един Raptor мотор. Една от идващите стъпки е да се повтори опита, само че с първообраз на галактическия транспортен съд в действителен размер, оповестява CNet.

 

цялата публикация ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР