digital.bgFacebook се превърнаха в център на сериозно внимание благодарение на

...
digital.bgFacebook се превърнаха в център на сериозно внимание благодарение на
Коментари Харесай

Facebook вече ще ни информира, ако профилът ни се използва от друго приложение

digital.bg

Фейсбук се трансфораха в център на съществено внимание с помощта на няколко огромни абсурда, които избухнаха през последните тримесечия. Независимо дали става въпрос за информацията на Cambridge Analytica или виртуалната валута Libra от компанията изложиха на риск данните на милиони хора. Сигурността продължава да е деликатна тематика за Фейсбук макар обещанията да имаме цялостен надзор над персоналната информация, която споделяме в социалната мрежа.

 

Компанията към този момент е подготвена с нова функционалност, целяща да усъвършенства Фейсбук в областта на сигурността. Този инструмент се споделя Login Notifications и към този момент е част от системата за логин, която обработва потребителските профили. Новата функционалност на Facebook e усъвършенствана за Face Login платформата, осигуряваща автоматизирано влизане в профилите ни от външни приложения и уеб уеб сайтове. Голямото усъвършенстване е, че към този момент ще виждаме съобщение, когато това се случва.



 

Login Notifications е практично решение на казуса с неоторизирания достъп до сметките. Потребителите също по този начин ще могат да схванат повече за данните, които споделят с външни приложения и услуги. Всяко съобщение Login Notifications също по този начин ще демонстрира и вида информация, до която имат достъп. Съобщенията ще се демонстрират в формалното приложение на Фейсбук, както и в имейла адреса посочен към даден акаунт. Допълнителен " Edit " бутон ще разреши да редактирате данните, които споделяте с приложенията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР